Chiftele de conopida

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 7366 vizualizari

 

Am schimbat putin compozitia de la cele cu broccoli,am fost curioasa de gustul acestora.Eu gandesc ca orice combinatie iese buna daca iti plac acele ingrediente care le folosesti :)
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 conopida potrivita
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • ulei
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de conopida:

Conopida se pune la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute,cand este bine fiarta se scurge si se paseaza cu o furculita,o lasam intr-o strecuratoare sa se raceasca si sa se scurga bine zeama.

Dovlecelul zucchini il dam pe razatoarea mare cu tot cu coaja si il punem in strecuratoare langa conopida.

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il dam pe razatoarea mare.

Scurgem bine de zeama conopida si zucchini si le amestecam cu morcovul ras,1 ou,condimentele si faina.

Cu palmele umede se formeaza chiftelele,care se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Catalina L 1

31.03.2016, 22:35

excelente

Bya Ralu 1

01.04.2016, 17:56

multumesc

Ancutsa 1

03.09.2018, 15:49

Interesante si gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv triunghiuri cu branza