Chiftele de pui

de adry88 in Mancaruri cu carne, 23 Apr 2013 | 5374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Se curata morcovul si cartoful si se dau prin razatoare si se scurg bine de zeama.

Amestecam carnea cu condimente dupa gust si restul de ingrediente(usturoiul il pisam si patrunjelul,mararul il vom toca) si amestecam bine.

Cu mana umeda formam chiftele pe care le vom trece prin pesmet si le vom praji in ulei incins.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui