Chiftele de pui cu marar

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 4086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 ou
  • 1 morcov mic
  • 1 cartof mic
  • 1 ceapa mare
  • usturoi cat doriti
  • piper
  • condimente
  • boia 1 lgt rasa
  • curry 1 lgt rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu marar:

Se dau prin masina de tocat legumele si verdeata dupa care se amesteca cu oul, condimentele si carnea. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc bine, sunt pufoase si mult mai bune ca cele de porc. Mararul le da un gust si o consistenta aparte  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

laura_n 1

09.07.2013, 16:37

au, poza asta ma termina de pofta ) arata de iti vine sa furi cateva

susu 1

09.07.2013, 20:12

foarte pufoase si gustoase, de cand am facut cu pui nu mai incerc cu porc, sunt mai bune culmea si fara grasime

Ubulika 1

12.07.2013, 09:13

miamyyyyy

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda