Chiftele de pui la cuptor

de Maria24 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2014 | 6288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata de pui (eu am folosit piept de pui)
  • 1 cartof mare
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa (cu ceapa verde ies mai bune)
  • 1 ou (eu am folosit doar jumatate)
  • sare
  • piper
  • cimbru (puteti pune ce condimente doriti)
  • marar
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se fierbe cartoful, apoi se face piure. Se dau morcovii si ceapa pe razatoarea fina, se scurg bine. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se condimenteaza, apoi se lasa 15 min in frigider.

Se formeaza chiftelele (eu le-am facut putin mai mari pentru ca se mai strang in cuptor), se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de aprox. 40 min (la jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti