Chiftele de pui la cuptor

de RuxyRux in Pui, 15 Sep 2015 | 4742 vizualizari

 

Mult mai usoare decat cele prajite...si de ce nu, la fel de gustoase....se prepara destul de simplu si de rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de ulei( eu am pus de palmier)
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 lingura de faina cu varf
  • sare( in jur de o lingurita)
  • piper dupa gust
  • ulei pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se toaca carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, verdeata, se adauga oul si galbenusul, uleiul, apa, sarea, piperul, faina, apoi se amesteca bine.

Cu mana uda se formeaza chiftelele si se asaza in tava de cuptor unsa cu ulei.

Se coc la cuptorul incins pana se rumenesc frumos.

La jumatatea coacerii se pensuleaza cu putin ulei din tava. ( sau se pot intoarce, cum doriti).

TIPS-URI

1

In cazul in care nu le dati copiilor, puteti inlocui apa minerala cu o lingura de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

miki_a 1

17.09.2015, 11:20

O idee buna!!! Cu sos nu am mai mancat de-o vesnicie!!!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:43

Ce pofta mi-ai facut Rux

RuxyRux 1

22.09.2015, 22:56

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui