Chiftele din carne de porc

de Adele in Porc, 21 Noi 2015 | 3778 vizualizari

 

Asa ca la mama acasa :D si mai ales facuta din carne de porc din Romania :X

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macinata de porc .
  • 1 ou.
  • 3-4 bucati paine uscata.
  • 1 catel de usturoi.
  • piper.
  • 2 lingurite condiment pentru chiftele.
  • marar uscat.
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Intr-un vas se amesteca carnea cu painea pusa la inmuiat (cateva minute ) stoarsa bine ,se adauga si oul ,condimentele dupa gust si se amesteca cu mana bine pana se incorporeaza fiecare ingredient. Se lasa la rece cateva minute ,intre timp se pune o tigaie cu ulei (500 ml) la foc. Se ia carnea de la rece si se pregatesc chiftelele (cu mainile umede )de marimea unei nuci ,pana se termina carnea.Se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti ,se scot pe hartie .

Se servesc atat calzi cat si reci ,alaturi de garnitura sau ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc, la cuptor