Chiftele din carne de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 4 Feb 2018 | 5178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 5-6 graunti de usturoi
  • 50 g paine veche de o zi
  • 1 ou
  • putin piper negru macinat
  • putin cimbru uscat
  • sare (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui:

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste.

Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine.

Ceapa, usturoiul si painea se maruntesc la robotul de bucatarie.

Intr-un castron se pun carnea tocata de pui, amestecul cu paine, ceapa si usturoi, oul, putin piper negru macinat, putin cimbru uscat si sare (dupa gust). Se amesteca totul.

Se formeaza chiftelele si se prajesc in untura pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]