Chifteluţe cu sos de roşii

de diaconta in Porc, 13 Oct 2012 | 6940 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chifteluţe:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 felii pâine
  • Un ou
  • 3 catei usturoi
  • Sare ,piper
  • Marar si patrunjel verde

Pentru sos:

  • O ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • Un gogosar rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • Un catel de usturoi
  • Sare,piper
  • Busuioc
  • 2 linguri ulei

Pentru garnitura paste tagliatelle

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu sos de roşii:

Am pregatit mai întâi chiftelutele.

Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea.

Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat.

Am facut chiftele mai mari pe care le-am pus în tava de briose în care am pus hârtiute.

Am vrut niste chiftele mai mari asa ca le-am copt în cuptor.

Pentru sos,am calit ceapa si morcovul cu putin ulei.Am adaugat rosiile oparite ,decojite si taiate bucati.

Am pus putina apa si am lasat sa fiarba la foc mic.

Am adaugat apoi gogosarul taiat ,sucul de rosii.Am condimentat.

Spre final am pus usturoiul si busuiocul.

Am pus chiftelutele in sos si am lasat sa fiarba doua trei clocote.

Am servit cu paste tagliatelle.

 

 

Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor