Chiftelute cu spanac

de Dea_Dea in Porc, 31 Mai 2014 | 2977 vizualizari

 

Bun de tot spanacul ca-i proaspat si din gradina.

 

INGREDIENTE

  • SPANAC:
  • 200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 200-300 ml lapte.
  • CHIFTELE:
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 2 felii de paine
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu spanac:

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.

Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.


TIPS-URI

1

Puteti pune in chiftele si cartof, morcov sau verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor