Chifteluţe cu susan

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4180 vizualizari

 

Am fost inspirata de blogosfera (am vazut pe vreo cateva bloguri chiftelele cu susan zilele trecute) si asa au aparut si chiftelele mele cu susan, alaturi de un piure vesel. :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de porc tocata,
  • 1 morcov,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 fire de marar,
  • 1 ou,
  • 3 linguri de faina,
  • sare,
  • piper,
  • susan,
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu susan:

Am tocat fin in robot ceapa, morcovul si usturoiul.

Am amestecat carnea cu legumele, faina, oul, sarea, piperul, mararul tocat marunt.

Pe o farfurie intinsa am pus seminte de susan.

Am format cu mana chiftelute pe care le-am trecut prin susan si le-am pus in ulei la prajit.

Le-am rumenit pe ambele parti apoi le-am scos pe un servetel.

Am servit chiftelutele cu piure de cartofi si sos de rosii (pregatit din pasta de tomate dulce, sare, oregano, busuioc si cateva linguri de apa; am fiert 5 minute si am adaugat marar tocat).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute pentru micul dejun