Chiftelute de cartofi cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 19529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
  • faina ( cateva linguri cat sa se lege compozitia)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu cascaval:

Cartofii se fierb in apa cu sare si putina nucsoara. Dupa ce ai fiert se scurg de apa si se paseaza.

Se adauga ouale si cascavalul ras. Se potriveste gustul de sare si piper. Adaugam si faina, putin cate putin, pana obtinem o compozitie lipicioasa, dar care poate fi modelata.

Fiecare chifteluta se tavaleste prin pesmet, apoi se prajeste in uleiul bine incins, pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu branza