Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor

de Oana in Curcan, 12 Noi 2011 | 11642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • un morcov mic
  • un cartof mic
  • o ceapa mica
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 linguri de marar si patrunjel verde tocat fin
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan + 2 linguri pesmet
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor:

Carnea de curcan spalata si stearsa cu un servet de hartie se toaca. Legumele se curata de coaja, se spala si se razuiesc sau se maruntesc la robot. Se amesteca crude  cu carnea, se adauga oul, pesmetul, verdeata, sare si piper si se amesteca bine cu mana.

Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Pe o farfurie se amesteca parmezanul cu pesmetul. Cu mainile ude se formeaza chiftelutele si se tavalesc apoi prin parmezan. Se aseaza in tava si se presara printre ele fasii subtiri de unt. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu. Chiftelutele se intorc din cand in cand pe toate partile, pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu portocale