Chiftelute de dovlecei

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 5626 vizualizari

 

Obisnuiesc sa le fac des cand piata geme de dovlecei. Sunt usoare si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 150 g telemea rasa
  • marar proaspat
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se storc de tot sucul intr-un prosop.

Intr-un castron se pun legumele rase, ceapa si mararul tocate marunt, faina, telemeaua si putin piper. Sare punem doar daca branza nu e foarte sarata. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-o tigaie de teflon se pune ulei la incins si cu lingura se pun gramajoare de compozitie care se taseaza putin. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Sunt foarte bune servite si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Macaroane uriase umplute