Chiftelute de dovlecei

de ianculubita in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 4965 vizualizari

 

Ca sa ramanen cu acelas gust de dovlecel,va recomand si aceste chiftelute;va garantez ca lasati chiftelutele cu carne deoparte!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1morcov
  • 2oua
  • 3-4catei de usturoi
  • 4linguri pesmet
  • 2linguri branza telemea rasa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceiii curatati de coaja,rasi pe razatoarea cu ochiuri mici,la fel si morcovul,usturoiul bine pisat,verdeata tocata marunt,se amesteca cu restul ingredientelor,amestecam bine iar daca este prea moale,mai adaugam 1-2linguri pesmet;

formam chiftelute in palma,le trecem prin faina apoi la prajit in ulei mult;

le scoatem pe prosoape de hartie si le servim simple sau cu orice garnitura dorim.

TIPS-URI

1

dovleceiii,inainte de a fi amestecati cu restul ingredientelor,se storc foarte bine

2

daca nu reusim sa formam chiftelute in palme,nu exageram cu pesmetul,ci folosim lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

botcrina 1

06.06.2013, 15:24

ianculubita 1

06.06.2013, 15:32

Multumesc,chiar ca sunt bune!!!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:51

De mult n-am mai mancat..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei in sos de rosii