Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 4 Iun 2012 | 5046 vizualizari

 

O combinaţie delicioasă şi foarte sănǎtoasă,cred eu.O ocazie bunǎ să folosesc Crema de brânză „Ceva fin cremos "„ de la Delaco.Să o folosesc şi să le mulţumesc pentru premiu.Chifteluţe coapte în cuptor,fără ulei,o gustărică foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc dovlecel
  • Un ou
  • O cutie brânza Ceva fin cremos cu gust de usturoi
  • O ceapa uscata
  • 3 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză:

Dovlecelul l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.L-am sarat si l-am stors într-un prosop.Ceapa puteti s-o taiati foarte marunt,eu am razuit-o fin.

Am adaugat apoi restul ingredientelor si am format chiftelute pe care le-am asezat într-o tava în care am pus hartie de copt.

Daca este prea moale compozitia,mai adaugati faina.

Am pus tava in cuptorul preîncalzit. Am lasat cam 20 de minute, apoi le-am întors cu ajutorul unei palete si am lasat sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Eu zic ca sunt bune atât calde cât si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Mihaela11_jo 1

05.06.2012, 22:16

Foarte apetisante

dorin 1

09.06.2012, 14:34

o nebunieeeeee de bune

diaconta 1

09.06.2012, 15:23

Dorin,cam nebunie DA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Legume coapte cu sos de usturoi si smantana