Chiftelute de peste

de ala_oancea in Pangasius, 25 Noi 2009 | 8255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pangasius
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pestele maruntit cu robotul, se condimenteaza si se prajeste amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 1 ou, mararul tocat, pasta de ardei iute, iar la sfarsit pesmet, pana cand se obtine o compozitie care se poate modela usor. Se formeaza chiftelutele, se dau prin oul batut la care am adaugat o lingura de lapte, apoi prin pesmet, se prajesc in ulei incins apoi se scot pe hartie absorbanta. Ca si garnitura am avut cartofi la cuptor, cu ceapa si varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adinuta 1

26.11.2009, 17:38

imi place f mult pestele, chiftelute nu am mancat pana acum, dar o sa incerc reteta ta

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:14

Multumesc Adinuta ! Si eu am facut pentru prima data si mi-au iesit foarte bune.

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:17

Oana, eu nu-l setez nicicum. Las sa se faca focus inainte sa fac poza, incerc din diferite unghiuri, cu zoom diferit. Conteaza mult si lumina ca sa iasa pozele faine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon