Chiftelute de porc

de madalinanicoleta in Porc, 15 Dec 2013 | 5493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • un morcov
  • un cartof
  • un ou
  • patrunjel
  • o capatana mica de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de porc:

Morcovul si cartoful se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica. Se storc bine si se amesteca cu carnea tocata. Se toaca patrunjelul foarte fin si se amesteca cu compozitia de mai sus.Se adauga sarea, usturoiul curatat si pisat ,oul si se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza chiftelutele,se dau prin faina si se aseaza pe un tocator pe care am presarat faina. Se incinge uleiul bine tare si prajim chiftelutele pana prind culoare aramie,intorcandu-le pe-o parte si pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc, cu cartofi si rosii la cuptor