Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

de camelia75 in Pui, 2 Iul 2011 | 7015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 legatura tarhon verde (se poatepune si uscat)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • cascaval(eu am pus afumat)
  • 1-2 catei usturoi
  • piper,sare
  • pesmet,
  • faina
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval:

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval.

Batem cele 2 oua cu putina sare, si adaugam faina cat sa facem o compozitie cu consistenta smantanii,adaugam in ea si o lingura de seminte de susan.Trecem cu grija chiftelutele prin compozitie, si le prajim in ulei incins la foc potrivit pana cand se rumenesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]