Chiftelute de soia coapte

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 12094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia coapte:

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.

Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.

Morcovul dat pe razatoarea mica.

Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.

Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.

Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar. 

Am facut  chiftelutele.  Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie protrivit de moale

2

chiftelutele sunt crocante la exterior dar moi si pufoase la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.03.2013, 22:34

Rocsi, Ica

Sim0na 1

27.03.2013, 11:57

Cred ca-s bune.. n-am mancat niciodata, poate si ptr ca am eu o reticenta la soia..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:51

Merita incercat. Daca au un adaos de cartof nu se mai baga de seama soia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza (murata) calita