Chiftelute in sos picant de rosii

de Dya Daniela Andrei in Porc, 23 Aug 2014 | 5111 vizualizari

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

23.08.2014, 19:17

ce bine arata

Dya Daniela Andrei 1

23.08.2014, 19:17

Multumesc!

deyutzky 1

23.08.2014, 19:23

ce frumos le-ai prezentat

bianca92 1

23.08.2014, 19:39

ador mancarea picanta

babi5 1

23.08.2014, 19:45

Merisor 1

23.08.2014, 19:48

Ti-am spus ca-mi plac prezentarile tale?
Si mancarurile!

simona72 1

23.08.2014, 20:02

Ce buneeeeee!!

- Andreea - 1

23.08.2014, 20:42

As manca chiftelute oricand

alilianaa 1

23.08.2014, 20:44

ce bunatate~

Ligia Bxl 1

23.08.2014, 20:51

arata totul super

Ina 1

23.08.2014, 20:52

NU stiu ce-mi place mai mult: mancarea, sau prezentarea?

Valclaudia 1

23.08.2014, 20:53

super!

Bunica 1

23.08.2014, 20:53

Xandrinne 1

23.08.2014, 21:03

Constelatialeu 1

23.08.2014, 21:28

Lorra 1

23.08.2014, 21:34

O bunatate !!!

Dya Daniela Andrei 1

23.08.2014, 21:40

Va muultumesc tare mult tuturor! Va pup cu drag!

dantes 1

24.08.2014, 11:28

Bune!

Dya Daniela Andrei 1

24.08.2014, 13:54

madi_marin 1

24.08.2014, 20:08

wow! Ce bine arata! Imi place tocatura....

Dya Daniela Andrei 1

24.08.2014, 21:47

Madi multumesc

anca_rm 1

26.08.2014, 14:47

ce fain sos ai facut la chiftelute

Rocsi 1

26.08.2014, 19:17

Ce bunatate, ce prezentare. Bravo!

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:58

Va pup cu drag! Multumesc!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos dulce-acrisor