Chorizo glazurat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 3266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame chiorzo
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lngura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chorizo glazurat:

Se taie chorizo in bucati de 2 cm.

Se prajesc in putin ulei de masline pana devin aurii.

Se preseaza cu podul palmei cei doi catei de usturoi si se adauga in tigaie. 

Se scurge cea mai mare parte din grasimea din tigaie, se adauga otetul si mierea si se reduce pana devine o glazura lipicoasa, care imbraca bucatile de chorizo, avand grija sa nu se arda.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chorizo glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]