Cinnabon

de Alexa in Prajituri, 6 Dec 2009 | 12915 vizualizari

COMENTARII (49)

ionix 1

06.12.2009, 17:03

cred ca au un gust bun

Miha 1

06.12.2009, 17:16

Toppingul ala m-a dat gata.

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:40

maama! a mai ramas ceva? pentru ca imi ploua in gura! cred ca sunt/au fost suuper bune!

Alexa 1

06.12.2009, 17:42

Pana si eu am ramas masca atunci cand le-am gustat, au iesit identice cu cele originale, nu ma asteptam

rivka 1

06.12.2009, 19:31

arata foarte bine, si noua ne facea de astea acasa cand eram copii le numea "cuib de viespi", sunt bune ...da.

Oana 1

06.12.2009, 19:54

Cat de bine arata! La favorite clar!

rivka 1

06.12.2009, 20:05

nu numai prajitua arata bine mie imi plac si unghiile Alexei , eu oricat m-as chinui nu reusesc sa am asemenea unghii(lungi, vopsite, etc)

Michelle 1

06.12.2009, 21:18

super super

ramo_cata 1

06.12.2009, 23:36

Alexa 1

07.12.2009, 00:07

Rivka draga mea, sunt unghii cu gel si model permanent, altfel nu as reusii nici eu

pana_luminita 1

07.12.2009, 08:27

rivka 1

07.12.2009, 15:29

ei anonimus asa le-a numit ea fiindca seamana cu cele de la cinnabon, acum,cinnabon , cand eram eu mica acum...100 de ani imi facea maica-mea saptamanal de astea acasa, le numea pe romaneste cuiburi de viespi, nici nu staim noi ce-s alea cinnabon, ma distreaza ca mai nou puiul pane se numeste pui gen KFC, cuiburile de viespi se numesc cinnabon, etc etc etc...
, le-o fii inventat americanii si coada la cireasa. sper ca nu te superi glumesc normal ca facute in casa nu sunt cinnabon sau cum s-or fii numind originale cu ingrediente din asia ....
alea originale sunt facute in fabrica .

Adinuta 1

07.12.2009, 18:59

arata super!! si par asa buuune!! o sa incerc si eu

Alexa 1

07.12.2009, 20:58

Anonim, le-am incercat pe toate de la cinnabon, si pot spune ca astea mi s-au parut la gust la fel ca cele de acolo, oricum este chestie de gust si atata, faptul ca scortisoara mea e de la fuchs si nu Makara din Asia nu stiu cat poate influenta gustul, cert este ca Base Mix de care spui tu intr-o traducere libera ar insemna Amestec de Baza care cu siguranta contine Faina imbunatatita cu afanatori si amelioratori si tot felul de prafuri pentru crestere si arome si savoare bla bla. Asta e o varianta mai casnica si chiar mai naturala as spune eu. Oricum fiecare e liber sa incerce orice reteta doreste, cred ca asta e si ideea. Asta este viziunea mea pentru Cinnabon sau cuib de viespi... punct.

Oana 1

10.12.2009, 11:49

Alexa, poti sa pui si cantitatile ingredientelor in grame si ml? xca nu stiu de care cana, ceasca sau pahar sa folosesc...cel mai bine le masor si gata! Vreau sa le fac la baieti

cccris 1

12.02.2010, 09:03

pina la glazura seamana cu cinnamon rolls. Sint delicioase. ingredinete : faina 550, drojdie 8,5gr, unt topit 70gr, lapte 210, zahar 75, 2 oua, putina sare. Asa o am eu si iese perfect.

nadina73 1

21.08.2010, 00:49

LA MULTI ANI

Bucataras 1

21.08.2010, 07:16

La multi ani!

gaby_duceag 1

21.08.2010, 07:21

La multi ani!

Bucataras Medi 1

21.08.2010, 09:21

La multi ani,Alexa draga!..............................

Miha 1

21.08.2010, 10:43

La multi ani Alexa!

Sylvia 1

21.08.2010, 11:06

La multi ani !

Rocsi 1

21.08.2010, 11:11

La multi ani...

Bunica 1

21.08.2010, 11:16

La multi ani si cat mai multe retete Cinnabon......

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere necoapta(de post)