Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara

de tarasmariana in Dulciuri, 17 Apr 2015 | 3325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 4 pahare faina (200g/paharul)
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 200g zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 2 pliculete vanilie
  • 25 g drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara:

Amestecam faina, drojdia si zaharul vanilat. In laptele cald, adaugam ouale un pic batute, se adauga in faina si se framanta adaugand untul moale cate putin.

Se acopera aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Punem aluatul pe masa de lucru, se mai framanta putin. Intindem aluatul cu sucitorul 30cm latime, 40cm lungime.

Ungem aluatul cu unt topit, zaharul se amesteca cu scortisoara, preseram peste foaia de aluat.

Rulam aluatul foarte incet, inlaturam marginile si incepem sa taiem din 4 in 4 cm. Asezam bucatelele intr-o tava rotunda.

Pe fundul tavii, punem hartie de copt. Le lasam sa mai creasca 10-15 minute. Incalzim cuptorul la 180° le dam la cuptor   timp de 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]