Ciocanele de curcan cu legume la tava

de Panacris in Curcan, 22 Feb 2012 | 6341 vizualizari

 

Rapid, usor si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de curcan 8 bucati
  • legume congelate (brocoli, conopida, morcovi, ciuperci) 500 g.
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce 
  • curry
  • rozmarin
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de curcan cu legume la tava:

Din ulei, sare. piper, boia, curry si rozmarin se face o pasta omogena. Copanelele de curcan se spala, apoi se cresteaza si se ung cu pasta obtinuta. Se aseaza intr-o tava termorezistenta si se coc la foc potrivit ptr cca. 30 de minute, neacoperit. Se mai intorc din cand in cand si se ung cu sosul lasat. Cand sunt aproape gata se adauga legumele congelate si vinul si se mai lasa cca. 15 minute la cuptor. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de curcan cu legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]