Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie

de Valclaudia in Pui, 13 Sep 2014 | 4883 vizualizari

 

cine prepara repede mamaliguta?

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • cca 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie:

Spalam ciocanelele sub jet de apa rece.

Curatam ceapa, o taiem dupa preferinta si o punem in tigaie la calit in 3 linguri de ulei.

Ciupercile se spala,se taie bucatele si se adauga in tigaie peste ceapa deja calita.

Adaugam ciocanelele de pui, bobitele de mustar,sare si piper dupa gust, cca.150-200 ml apa rece.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba mancarea la foc potribit pana scade toata apa.

Presaram usturoi granulat si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara