Ciocanele de pui in fulgi de porumb

de alinutza1983 in Pui, 17 Mar 2012 | 7201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 punga ciocanele (6-8 ciocanele)
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 punga fulgi de porumb
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in fulgi de porumb:

1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.

2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit!
Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia...

3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!

 6. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!

Se lasa apoi la scurs, pe servete de bucatarie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga cu sos picant de legume