Ciocanele de pui la cuptor

de violeta30 in Pui, 5 Ian 2019 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru carne tocata de la Galeo
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor:

Curatam ciocanelele de pui de eventuale pene si pielitele de la capete. Le spalam, le uscam cu prosop de hartie si le punem intr-un vas. Presaram condimentele, sarea si o lingura de ulei si le amestecam bine. Asezam ciocanelele intr-un vas si le introducem la cuptor. Cand sunt bine rumenite le scoatem si le servim alaturi de salata, muraturi sau cu orez sau piure de cartofi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui condimentat Jerk (Jamaica)