Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

de alilianaa in Pui, 15 Mai 2014 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciocanele
  • 300 g iaurt , grasime redusa
  • cateva boabe de coriandru
  • sare, piper, boia de ardei dulce, menta dupa gust
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 graunti de usturoi
  • o legatura cu marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor:

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate si se pun la frigider cca 30 minute. Intre timp curatam si portionam cartofii  si ceapa. Ceapa o taiem cat mai mare. Cartofii ii ungem cu ulei, sare, piper. Ceapa o ungem cu  ulei, sare si boia de ardei dulce. 

Intr-un vas de yenna se aranjeaza cartofii si ceapa dupa cum credem de cuviinta. Picam putin ulei peste acestia. Se scot ciocanelele din marinada cu iaurt si se pun in tava respectiva. Se mai adauga usturoi si marcar verde tocat. Se completeaza cu o ceasca de apa si se pune in cuptor. Se tine la cuptor pentru cca o ora la foc mediu. 

Pofta sa avem!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

alilianaa 1

15.05.2014, 20:54

Rocsi, multumesc

Merisor 1

15.05.2014, 22:09

Interesanta reteta!

alilianaa 1

17.05.2014, 10:44

Meri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui in foitaj