Ciocolata de casa raw-vegan

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 30 Mar 2011 | 19226 vizualizari

 

Avocado e personajul principal in aceasta reteta, nu poate fi inlocuit cu nimic, da consistenta cremoasa a ciocolatei, gustul sau in combinatie cu celelalte ingrediente ofera sentimentul unui desert rafinat si consistent, minunat!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de avocado mai mic (70 g)
  • 15 g migdale decojite crude
  • 5 g razatura de cocos
  • 3 g pudra de roscove
  • cateva picaturi de extract de stevia (un indulcitor natural care se gaseste la plafare)/miere - dar are IG mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa raw-vegan:

Avocado se face pasta la blender, se adauga migdalele, se maruntesc si ele impreuna cu crema de avocado tot la blender, peste crema se amesteca pudra de roscove (sau cacao), fulgii de cocos si extractul de stevia (sau mierea), se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o folie de plastic in ce forma doriti si se da la congelator pana se intareste. Cam cu un sfert de ora inainte de servire se scoate din congelator, si din folia de plastic.

TIPS-URI

1

migdalele pot fi inlocuite cu orice oleaginoase crude

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa raw-vegan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu avocado si branza