Ciorba acra cu carne de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 9631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 linguri orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • tarhon in otet
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu carne de pui:

Curatam si spalam bine legumele.

Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.

Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.

Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.

Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.

Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.

Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.

Decoram cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

pentru a nu se branzi adaugati oul batut cu smantana abia cand e aproape rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare, cu zeama de varza