Ciorba aita

de sandytza in Ciorbe, 18 Iul 2009 | 32713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita de porc (sau carne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cana de orez
  • 1 cana de lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • vegeta secretul gustului
  • patrunjel
  •  5 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita:

Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (5)

Bucataras 1

19.07.2009, 22:00

aoleu ce e aici

Bunica 1

19.07.2009, 22:23

Cu ce acresti ciorbita,SANDYTZA?

sandytza 1

20.07.2009, 09:07

Chiar e foarte buna ciorbita. Bunica asta nu e acrita e aita adica cu usturoi. Dar daca maintrebi in general , eu cumpar bors de la dr oetker ca imi place tare mult ala praf si cu ala acresc . Dar mi s-a intamplat sa nu am si am acrit cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]