Ciorba cu afumatura

de andreea_angelo in Ciorbe, 4 Dec 2012 | 3781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata
  • ceapa
  • morcov
  • ardei
  • cartofi
  • pantrunjel
  • bors
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Costita se taie si se pune la fiert, o lasam sa dea cateva clocote inainte sa punem legumele. Tocam ceapa si ardeiul, morcovul rondele, cartofii eu i-am taiat pai, ca la cartofi prajiti. Adaugam si legumele in oala peste carne, in afara de cartofi si lasam sa fiarba. Spre final adaugam si cartofii. Daca folositi bors acru, facut in casa, trebuie incalzit sau fiert mai intai, si dupa aia se pune in oala peste legume si peste carne. Eu am folosit cam 2 pahare de bors. Daca folositi bors magic, puneti cate lingurite doriti,d epinde cat de acru vreti sa il faceti. Adaugam si sarea si gata.

Mie imi place ciorba dreasa cu smantana, dar nu punem smantana in ciorba, in oala, ne punem fiecare in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean