Ciorba cu broccoli si carnat de casa

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Mai 2017 | 5647 vizualizari

 

 Buna ciorba a mai iesit cu carnaciorul de casa care nu era foarte afumat , doar bine uscat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr broccoli [congelat ]
  • 200 gr carnat de casa, uscat
  • 3 cartofi noi
  • 2 morcovi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei iute verde
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -pentru acrit
  • smantana sau iaurt pentru servit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu broccoli si carnat de casa:

  1. Spalati si curatati legumele.
  2. Se taie morcovul rondele [ eu l-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat ].
  3. Ardeiul se taie patrate. Cartoful se taie cuburi.
  4. Taiati rondele carnatul, ardeiul iute si coditele de ceapa verde.
  5. Se pun la fiert in 2 l apa, morcovul si ceapa intreaga, curatata. Sarati.
  6. In momentul in care morcovul este pe jumatate fiert, se adauga cartoful si ardeiul kapia.
  7. Cand legumele din supa sunt fierte, se pun rondelele de carnat, ardei iute, buchetele de broccoli si se lasa sa mai dea un clocot [ aproximativ 10 minute la foc mic ].
  8. Ceapa intreaga se scoate din zeama si se arunca.
  9. Acriti ciorba cu zeama de lamaie. Gustati si, daca mai este nevoie, acriti sau sarati.
  10. Serviti ciorba cu smantana si ceapa verde.
  11. Este foarte gustoasa si fara adaugarea de smantana sau iaurt.

                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca doriti o ciorba mai light, folositi la servire, iaurt grecesc in loc de smanatana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de somn