Ciorba cu carne de pasare

de Valyvalentyna in Ciorbe, 15 Iul 2014 | 6540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui,
  • 1 ardei gras,
  • 3-4 cartofi,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 1 dovlecel,
  • 2 morcovi,
  • piper alb {dupa gust},
  • sare {dupa gust},
  • 2 oua,
  • 500 ml bors de putina {natural},
  • 2 pumni de fidea {din comert},
  • 3-4 linguri de smantana,
  • 1 ceapa mai marisoara,
  • 2 linguri de bulion {sau boia de ardei},
  • 1,5 l apa,
  • 1 pastarnac mai mic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de pasare:

Spalam puiul si il taiem bucati potrivite il punem in apa cu foarte putina sare la fiert pt. 10-15 minute {in timpul fierberii se ia spuma de deasupra}

Intre timp tocam toate legumele iar dupa cele 10-15 minute punem ceapa si lasam 5 minute, apoi adaugam toate legumele si lasam sa fiarba {Intre timp este posibil sa mai trebuiasca putina apa calda}

Dupa ce a dat in fiert condimentam de sare si piper apoi adaugam bulionul mai lasam 3 minute, dupa care adaugam fideaua si borsul mai lasam foarte putin pe foc si mai adaugam smantana amestecata cu ouale batute. Lasam cam 2 minute si presaram si patrunjelul verde si oprim focul. 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui taraneasca