Ciorba cu carne de porc si legume

de Bucataras Medi in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 14852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 caftofi
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • o mana fasole verde
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume:

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare  si apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diana_k 1

02.08.2010, 15:23

Medi, Medi..ce portie ? eu vreau toata oala...

Bucataras Medi 1

03.08.2010, 22:17

Gata Diana,s-a facut trimit oala cu ciorba catre tine...................

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 13:01

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]