Ciorba cu carne de vitel si legume

de divainbucatarie in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 6723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 3 morcovi mari
  • 1 radacina telina – de marime medie
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 mana fasole pastai
  • 2- 3 buchetele de conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
  • 1 ceasca suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vitel si legume:

Carnea o curatam si o taiem cubulete. Taiem toate legumele cuburi, cu exceptia cepei si conopidei. Fierbem borsul si apoi il strecuram. Separat fierbem carnea in apa cu sare, avand grija sa luam spuma de ori este nevoie. Cand este aproape fiarta adaugam legumele in ordinea in care au nevoie de mai mult timp de fierbere: morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, fasole pastai, ceapa, usturoi, iar peste 5 minute punem si dovlecelul, conopida, cartofii. Cand observam ca s-au fiert cartofii adaugam sosul de rosii, leusteanul, patrunjelul, sare, piper, bors. Mai fierbem 5-10 minute.

Servim fierbinte cu patrunjel verde si smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vitel si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]