Ciorba cu perisoare de peste

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 13441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g file de peste(babusca,salau,fitofag,etc...)
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 3 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 500 ml bors
  • 1,5 l supa de peste sau de legume
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Zarzavatul si legumele se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare sau se taie cubulete si se calesc in ulei 2-3 minute. Se sting cu supa de peste sau de legume si se lasa sa fiarba la foc mic pana se pregatesc perisoarele.

Fileurile de peste se dau prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata si stoarsa bine apoi se amesteca cu o ceapa rasa fin,oul,faina,piperul,sare,patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine. Se formeaza perisoarele si se pun in oala cu zarzavat. Se fierb pe foc mic. Se adauga si rosiile decojite si date pe razatoare,borsul fiert separat si se lasa pe foc inca 10-15 minute.

Se serveste fierbinte cu leustean taiat fin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

foarte buna nu am mancat dar cu sigurata e deosebita

izulika 1

14.04.2010, 18:15

arata bine bine

ramo_cata 1

15.04.2010, 16:51

e f buna..am facut si eu si DA e f buna pe bebei...eu am incercat anul trecut pentru puiul meu...e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu afumatura