Ciorba cu perisoare din piept de pui

de maria_claudia in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2010 | 7317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 2-3 linguri de orez,
  • delikat,
  • 400gr de piept de pui tocat,
  • patrunjel si leustean verde,
  • ulei,
  • sare si piper,
  • bors magic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din piept de pui:

Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa gust, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taietei de casa