Ciorba de burta

de Lau in Ciorbe, 2 Noi 2011 | 8015 vizualizari

 

este prima data cand o fac,inspiratia anca si ina

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 kg burta de vita(prefiarta)
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata pastarnac
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper boabe
  • 4 galbenusuri
  • 400 g smantana
  • 8 catei usturoi
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine, oala si se pune din nou la foc impreuna cu 1 morcov curatat, 1 ardei gras taiat in jumatate, piper boabe, foaie de dafin. Cand a fiert carnea bine, se strecoara, (se ia carnea de pe os si se adauga in ciorba) scoatem morcovul, ardeiul, boabele de piper, foile de dafin si adaugam burta spalata, telina, pastarnacul date prin razatoare. Lasam sa fiarba burta, apoi adaugam otet dupa gust.

1 morcov il dam prin razatoare si il calim in putin ulei. Punem intr-o strecuratoare si stoarcem zeama in ciorba

Batem galbenusurile cu smantana si adaugam ciorba pana ajungem la temperatura ciorbei, adaugam in fir subtire amestecand continuu. Punem oala din nou pe foc, adaugam usturoiul pisat si lasam sa mai fiarba un clocot si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

brunetica 1

04.11.2011, 13:16

ador ciorba de burta vreau si eu

Lau 1

04.11.2011, 13:19

multumesc

mena29 1

14.11.2011, 20:07

Sunt sigura ca o vei mai repeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta