este prima data cand o fac,inspiratia anca si ina
Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine, oala si se pune din nou la foc impreuna cu 1 morcov curatat, 1 ardei gras taiat in jumatate, piper boabe, foaie de dafin. Cand a fiert carnea bine, se strecoara, (se ia carnea de pe os si se adauga in ciorba) scoatem morcovul, ardeiul, boabele de piper, foile de dafin si adaugam burta spalata, telina, pastarnacul date prin razatoare. Lasam sa fiarba burta, apoi adaugam otet dupa gust.
1 morcov il dam prin razatoare si il calim in putin ulei. Punem intr-o strecuratoare si stoarcem zeama in ciorba
Batem galbenusurile cu smantana si adaugam ciorba pana ajungem la temperatura ciorbei, adaugam in fir subtire amestecand continuu. Punem oala din nou pe foc, adaugam usturoiul pisat si lasam sa mai fiarba un clocot si stingem focul.