Ciorba de cartofi cu os afumat

de Constelatialeu in Ciorbe, 6 Ian 2014 | 5702 vizualizari

 

Cica pe aici prin zona s-a inceput dieta.Mie nu mi-a facut nimeni cunostiinta cu ea,deci nu pot sa o inoportunez asa brusc....si uite asa am bagat o ciorba acra cu ceva afumatura...

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat - de la porcul ala pe care l-am macelarit
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita delikat legume,sa suplimentez legumele pe care nu le-am avut
  • 8 catrofi
  • 1 ou
  • otet
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu os afumat:

Mai intai taiem osul in bucati mai mici,spalam bucatele si le punem cu apa la fiert,avand grija sa luam spuma formata.Lasam sa fiearba cca 1 si 1/2 ore.Intre timp pregatim zarzavatul,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si cartofii taiati bucatele.Dupa ce a fiert cca 45-50 min adaugam zarzavatul si lingurita de delikat.Cand carnea a fiert,adaugam si cartofii si mai lasam sa fiarba 20 min.La final adaugam leusteanul si steingem focul.Batem energic oul cu otetul( aici fiecare pune cat crede ca vrea de acru) adaugam peste el zeama din ciorba si continuam sa batem,apoi turnam totul in cratita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]