Intr-o oala se pune la incins uleiul impreuna cu 3 linguri cu apa.
Ceapa taiata marunt se pune in uleiul cu apa.
Cand incepe a se inmuia ceapa se adauga ardeiul taiat cubulete, fasolea verde, cartofii taiati cubulete si morcovul taiat rondele.
Toate legumele se lasa la calit 2-3 minute iar apoi se toarna apa peste ele.
Se da la foc mare pana incepe sa dea in clocot iar apoi dam la foc mic si punem capacul pe oala.
Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate diluata cu apa lugumelor.
Borsul se pune la incalzit si se toarna peste ciorba.
Spre final punem taiteii de casa, sarea si piperul iar apoi lasam inca 5-6 min, cat sa fiarba taiteii.
Dupa ce se ia de pe foc adaugam patrunjelul taiat marunt.
Este buna-n zilele de post sau se poate servi cu smantana.
Pofta buna!