Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Apr 2014 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci champinion
  • cca 50 gr. ciuperci pleurotus
  • cca 200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)
  • 1 ceasca de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura bobitede mustar
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva boabe de piper negru
  • 1/2 cutie rosii pasate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Morcovul se taie rondele, ceapa o maruntim si le calim laolata in ulei.

Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le adaugam peste morcov si ceapa, punem sare si piper dupa gust, le sotam pana scade apa lasata de ciuperci.

Carnea de porc de taie bucatele si se adauga peste legumele sotate.

Amestecam cu lingura de lemn pana isi schimba carnea culoarea, punem bobitele de mustar si cele de piper, adaugam apa (cca 3-4l) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele si carnea.

Clatim boabele de hrisca in apa rece, le adaugam in ciorba, lasam sa fiarba cca 10 minute apoi adaugam rosiile pasate, mai fierbem alte 10 min, stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza