Ciorba de conopida

de Steffy in Ciorbe, 7 Noi 2013 | 9752 vizualizari

 

M-am hotarat sa fac aceasta ciorbita cand am luat o conopida mare pentru a face salata si am am zis ca e pacat sa nu incerc si altceva. A meritat, a iesit neasteptat de buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g conopida
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un cartof
  • o lingura ulei
  • sare, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html

Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul. Apoi le calim intr-o tigaie in care am pus o lingura de ulei. Taiem cartoful in bucatele. Rasturnam toate ingredientele in apa pastrata pentru ciorba si lasam sa fiarba pana cartoful este bine fiert.

Adaugam apoi buchetele de conopida si sare dupa gust. Mai lasam maxim 10 minute sa fiarba si ciorbita este gata.

Punem patrunjel proaspat, tocat marunt si servim ciorbita calda.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

07.11.2013, 20:34

Cred ca e tare buna. desi nu am mancat niciodata! Cum te mai simti?

diaconta 1

07.11.2013, 21:54

imi place ciorbita ta

mirela0911 1

07.11.2013, 22:48

foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu conopida