Ciorba de conopida cu galuste de faina

de trifadalia in Supe, 23 Oct 2018 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 1 kg oase de porc
  • 2 buc morcovi
  • 1/2 buc gulie
  • 1/2 buc telina
  • sare
  • 1 bucata ceapa
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 buc oua
  • faina cat cuprinde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu galuste de faina:

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron.

Conopida se desface buchetele, apoi se pune in apa rece. Legumele se taie cubulete in oala, apoi se pune peste ele supa rezultata de pe oasele ce au fiert. Se adauga si conopida desfacuta in buchetele si se fierbe pana ce toate sunt fierte. Se asezoneaza cu sare si alte condimente dupa gust.

Se adauga si carnea desfacuta de pe oase.

Dintr-un ou si faina se fac apoi galustele care se rup cu lingura in supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

La final mararul tocat se adauga in supa.

TIPS-URI

1

Optional cine doreste se poate acri cu bors maggic, dar noi preferam varianta dulceaga a supelor, nu pe cea acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]