Ciorba de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 4 Iun 2012 | 9159 vizualizari

 

usoara si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • osul de la o pulpa superioara de curcan, cu ceva carnita
  • o ceapa
  • o tija de telina
  • 2 morcovi
  • 3 rosii din conserva
  • o l-ita bors magic
  • o mana de taitei
  • o mana de orez
  • patrunjel verde si marar verde
  • leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Osul de curcan se pune la fiert, se spumeaza bine, apoi se adauga putina sare si se lasa sa fiarba cam pe jumatate. Se adauga apoi ceapa si telina taiate marunt, lustean maruntit. Se mai lasa sa fiarba vreo 10 minute, apoi se adauga morcovii taiati rondele, rosiile tocate, cu putin suc si orezul. Se lasa pana fierb si acestea. Se adauga apoi taiteii care fierb foarte repede, cam 4-5 minute (se poate si fara taitei). Se pune si bors magic pentru a o acri, se stinge focul, se pune o cescuta de apa rece, apoi deasupra patrunjel si marar verde.

Pentru un plus de savoare, cine doreste , poate adauga direct in farfurie, o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu razalai