Ciorba de dovlecel cu lapte batut

de Sim0na in Ciorbe, 16 Oct 2012 | 38663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1,5 litri lapte batut (facut in casa din lapte de vaca crud, dar merge foarte bine si cel din comert)
  • ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel cu lapte batut:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt, si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.

Am papat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei, cu leustean