Ciorba de fasole

de deyutzky in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 5377 vizualizari

 

Va place? Vreti?...daca da, atunci poftiti la masa!!!:D

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • fidea
  • sare
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se pune in apa la inmuiat si se lasa peste noapte sau minim 3 ore.

Dupa ce a stat la inmuiat se pune la fiert iar cand da primul clocot se arunca apa, se spala bine si se pune alta apa curata.

Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete, apoi se pun cele 3 linguri de zarzavat.

Se pun cele 2 linguri de ulei, sucul de rosii, borsul, cimbrul si sare dupa gust.

Dupa ce incepe sa fiarba se pune fideaua, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic inca aprox 15 min.

Cand ciorba este gata, se inchide focul, se pune patrunjelul verde si se acopera.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza (de post)