Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari

de fluturas in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2010 | 18517 vizualizari

 

o gatesc si o mananc cu mare placere de fiecare data

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o bucata telina
  • o ceapa mare
  • o mana de jumari
  • 1kg pulpa de porc afumata cu sorici
  • suc de rosii cu ardei facut in casa
  • leustean
  • cimbru
  • tarhon
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari:

Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La sfarsit se pune sosul de rosii cu ardei,se potriveste cu sare,piper si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:13

Bunica 1

12.03.2010, 14:24

Cat de bine arata ! A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie unde bate vantul. De cand e la dieta bunica s-a lenevit. Cu toata dieta ,dar tot iau 2-3 linguri (macar virtual). Super ciorba!

Oana 1

13.03.2010, 23:06

Mama, mama cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu afumatura