Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari

de fluturas in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2010 | 18162 vizualizari

 

o gatesc si o mananc cu mare placere de fiecare data

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o bucata telina
  • o ceapa mare
  • o mana de jumari
  • 1kg pulpa de porc afumata cu sorici
  • suc de rosii cu ardei facut in casa
  • leustean
  • cimbru
  • tarhon
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari:

Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La sfarsit se pune sosul de rosii cu ardei,se potriveste cu sare,piper si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:13

Bunica 1

12.03.2010, 14:24

Cat de bine arata ! A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie unde bate vantul. De cand e la dieta bunica s-a lenevit. Cu toata dieta ,dar tot iau 2-3 linguri (macar virtual). Super ciorba!

Oana 1

13.03.2010, 23:06

Mama, mama cum arata!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc