Ciorba de fasole cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2011 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole 
  • carne de porc afumata 
  • 1 ceapa  
  • 1 morcov 
  • 2 rosii 
  • 1 foaie de dafin 
  • 2 linguri cu pasta de tomate 
  • tarhon 
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi. Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele. In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole (Minestra)