Ciorba de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Feb 2010 | 11745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron de fasole boabe(eu asa masor)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • carne dupa preferinta(costita,oase,carnati)
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carne:

repede puneti fasolea la umflat seara cu apa calda peste ea.Dimineata o fierbeti putin in apa pusa seara,iar dupa ce da in clocot schimbatiapa si puneti fasolea la fiert.Daca folosti carne proaspata sau congelata o fierbeti separat pe jumatate.In fasole adaugati o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare si carnea semi-fiarta(daca folositi costita afumata o puneti direct in fasole de la inceput) si lasati sa fiarba.Cand a fiert fasolea si carnea opriti focul si va apucati de prajeala:intr-o tigaie cu ulei puneti o ceapa tocata marunt si caliti-o putin,apoi adaugati 4 linguri de pasta dizolvata putin in apa si mai lasati 5 min la foc mic mestecand din cand in cand.Puneti prajeala peste fasole si mai dati putin la fiert.SERVITI CU LEUSTEAN TOCAT MARUNT(eu am pus de la pliculet) si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]